Release Notes Azure Ape

Deze aanpassingen kunnen in de nieuwe acceptatieversie via https://accept.mextra.nl vanaf 01-11-2017 getest worden.

De geplande datum voor productie is 15-11-2017*.

facebook.png Hou ook onze MEXTRA Facebook pagina in de gaten voor updates.

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie versleuteld.

Items met een burn.png zijn reeds als hotfix in productie toegevoegd en dus al beschikbaar via https://app.mextra.nl.

Nieuw

1. Enkele bugfixes in MEXTRA Today doorgevoerd. burn.png #1002.
  2. Nieuw managementoverzicht toegevoegd voor Dichterbij STEVIG om het verschil aan te geven in percentage Algemene en Dag rapportage. burn.png #1006.
  3. Discipline toegevoegd aan de Evaluatie PDF. #967.
  4. Een alternatieve knop toegevoegd die in plaats komt van het ezelsoor module Persoonsgegevens. #968. Het ezelsoor laten we nog even intact om gebruikers te laten wennen aan de nieuwe knop maar zal in een later stadium verdwijnen.
  5. Handtekening toegevoegd. #992. Elke MEXTRA gebruiker kan nu een handtekening in zijn/haar beheer plaatsen. In een volgende iteratie zal deze handtekening gebruikt worden om documenten te ondertekenen. Op dit moment kan de handtekening nog niet op andere plaatsen in MEXTRA gebruikt worden, nog even geduld dus. Het wordt straks wel super eenvoudig om documenten te laten ondertekenen :)
  6. Ongedaan maken eindbeoordeling Evaluatie.#718. MEXTRA beheerder en superusers kunnen nu een definitive evaluatie ongedaan maken.
  7. Evaluatie openen direct vanuit het Zorgplan #856. Dit is een wel heel handige nieuwe optie in MEXTRA. Het is nu mogelijk om direct vanuit het zorgplan naar Evaluatie te gaan door te klikken op het Evaluatie icon. Dat kan alleen als u ook daadwerkelijk gekoppeld bent aan het desbetreffende onderdeel. Het desbetreffende onderdeel in Evaluatie is direct geselecteerd en u kunt direct beginnen met het schrijven/lezen van de evaluatie.

Aangepast

1. Een aantal zaken betreffende styling doorgevoerd in de Evaluatie PDF export. burn.png #1002.
  2. Het maximum aantal clienten is verwijderd uit MEXTRA Today. burn.png #1014.
  3. Verbeteringen in de ExportTool doorgevoerd. burn.png #1002.
  4. Knop verwijderd in beheer om alle gebruikers op inactief te zetten. #1004.
  5. Uitbreiding Tijdregistratie #992. It is now possible to register something with a period of 24 hours.
  6. Filter Evaluatie verbeterd. #1000. Wanneer een interventie geselecteerd is worden direct de desbetreffende evaluaties getoond.
    Eerder was dat alleen het geval vanuit de filteropties.