Bepaal de toegang per map in het dossier

In de Dossier module van MeXtra kunnen verschillende mappen worden toegevoegd waarin bestanden kunnen worden opgeslagen.

Het is mogelijk om per maar aan te geven wie hierin welke permissies heeft.

Uitleg verschillende permissies:

• [L] - Lezen: Je ziet de map staan en je kunt de inhoud van toegevoegde documenten lezen.
  • [S] - Schrijven: Je kunt zelf bestanden toevoegen aan deze map door ze te uploaden.
  • [V] - Verwijderen: Je mag toegevoegde bestanden ook verwijderen.

Je kunt alleen aan de map in het hoogste niveau permissies geven, de mappen die eronder vallen krijgen automatisch de permissies van de hoogste map.

Permissies zijn per discipline en/of individuele gebruiker aan te wijzen.

Alleen MeXtra beheerders kunnen dit inregelen. Kijk in het gebruikers overzicht in beheer of je voldoende rechten hebt.

Kan deze module inregelen
Heeft geen rechten voor het beheer van deze module

TIP: Probeer zoveel mogelijk per discipline te regelen, zo hou je het overzicht.

Bekijk onderstaande video hoe het werkt.