Bepaal de toegang per map in het dossier

In de Dossier module van MEXTRA kunnen verschillende mappen worden toegevoegd waarin bestanden kunnen worden opgeslagen. Per map kan de MEXTRA Beheerder aangeven wie hierin welke permissies heeft.

Uitleg verschillende permissies:

• [L] - Lezen: Je ziet de map staan en je kunt de inhoud van toegevoegde documenten lezen.
  • [S] - Schrijven: Je kunt zelf bestanden toevoegen aan deze map door ze te uploaden.
  • [V] - Verwijderen: Je mag toegevoegde bestanden ook verwijderen.

Je kunt alleen aan de map in het hoogste niveau permissies geven, de mappen die eronder vallen krijgen automatisch de permissies van de hoogste map. Permissies zijn per discipline en/of individuele gebruiker aan te wijzen.

Hoe werkt het?

Klik op de map waar je de permissie voor wilt regelen. En selecteer of je de permissie voor een gebruiker of discipline wilt regelen. Maar een keuze uit L, LS en LSV en klik op de groene plus.

Zo kunt u de toegang voor alle mappen regelen. Vergeet niet, als u klaar bent, helemaal onderaan op opslaan te klikken.