Notificatie naderend einde zorgplan

Je wilt het liefst voor alle clienten een actief plan hebben. In de drukte van alle dag is het echter lastig bij te houden bij welke client de einddatum van het plan in zicht komt. Daarom is er in MeXtra de mogelijkheid om een notificatie te ontvangen wanneer dat het geval is.

Hoe stel je de notificatie einde zorgplan in?

1. De notificatie wordt via e-mail verzonden naar de persoonlijk begeleider van de client. Als je dat nog niet ingesteld hebt lees je hier hoe je dat kunt doen.
    1. In de module Persoonsgegevens kan de Persoonlijk Begeleider uit de lijst met gebruikers geselecteerd.
      Het is mogelijk dit veld een andere naam te geven, dus bv. casemanager, coach, etc.
      In het beheer zul je deze optie eerst moeten activeren en vervolgens geef je bij Disciplines de rechten voor degene die de naam van de gebruiker mogen wijzigen.
      Bekijk onderstaande video hoe je als beheerder deze functie kunt activeren.
    2. Je kunt nu de desbetreffende Persoonlijk Begeleider (of de door jouw zelf ingevulde functienaam)  koppelen aan een client.
      Bekijk de onderstaande video.
    3. Stel in het beheer in hoeveel dagen vóór de einddatum je een notificatie wilt ontvangen.
      Ga naar Organisatie - Klassieke Modules - en selecteer de module Careplan. Vul het aantal dagen in.
      Zie onderstaande afbeelding.

De Persoonlijk Begeleiders ontvangen nu 21 dagen vóór de einddatum van het plan een e-mail.