Ik kan niet rapporteren op onderdelen in het plan!

Bij het bekijken van de rapportages op het plan kan het zijn dat er een (ingewikkelde) melding komt over het niet kunnen schrijven van een rapportage op een item uit het plan. Dit kan een aantal oorzaken hebben, waarvoor wij hier wat oplossingen beschrijven:

1. Niet gekoppeld aan een onderdeel uit het plan: op het laagste niveau (veelal interventie of actie genoemd) dient u als gebruiker (of de groep gebruikers waar u bij hoort) gekoppeld te zijn. Als dit niet het geval is mag u niet op het plan rapporteren. Oplossing: koppel uzelf of een discipline (groep) waar u bij hoort aan de interventie/actie.
  2. Einddatum plan of doel overschreden: Zowel het plan zelf als de doelen en/of acties of interventies hebben een einddatum. Als deze datum bereikt is dan kunt u niet meer rapporteren. Oplossing: verruim de einddatum of voeg een nieuw doel of discipline toe die qua datum nog niet verlopen is.
  3. Geen (actief) plan: Er is geen plan waarop rapportages te schrijven zijn of het plan staat op niet-actief of op concept. Oplossing: Voeg eerst een plan toe en zorg dat de status op 'actief' staat.
  4. Geen permissies: U heeft überhaupt geen rechten om rapportages te schrijven. Oplossing: Uw beheerder kan dit oplossen door de juiste rechten toe te kennen.