Activeren MEXTRA Today

MEXTRA Today is een module waarmee je dagrapportage, algemene rapportage én evaluatie kunt lezen van alle clienten waaraan je als gebruiker verbonden bent. Bijzonder handig om in één overzicht de rapportages te kunnen lezen zonder van client te hoeven wisselen.

Als beheerder zul je deze module eerst moeten activeren. Onderstaande video laat je zien hoe je dat eenvoudig kunt doen.

Zodra MEXTRA today geactiveerd is, is deze module voor alle gebruikers zichtbaar.