Rapporteren op doel

Rapporteren
In de doelrapportage kunt u rapporteren op de doelen en acties die in het plan opgesteld zijn. U kunt op twee manieren in de doelrapportage komen: via het menu in het beginscherm of via het plan. In het plan klikt u op het icoontje van een clipboard bij de actie. De naam van de doelrapportage kan per organisatie verschillen, maar is te herkennen aan het icoontje van een vel papier met potlood Schermopname__96_.png .

Eenmaal in de doelrapportage opent u het schrijfvenster. Van hieruit kun u een actie kiezen waarop u wil rapporteren. Let op: u selecteert hier alleen mee op welk onderdeel van het plan u een bericht schrijft. Dit werkt niet als filter. Hoe u kunt filteren wordt verder in het artikel beschreven.

Nadat u de rapportage geschreven hebt kunt u een GAS score toevoegen om de voortgang m.b.t. het doel te registreren. Bij belangrijke berichten kunt u een hoge prioriteit aan de rapportage toevoegen. Alle gebruikers verbonden aan de cliënt worden dan per e-mail op de hoogte gebracht dat u een belangrijke rapportage geschreven hebt. U kunt ook een afbeelding aan de rapportage toevoegen door op het icoontje van de camera te klikken. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt.

Filteren op rapportage
Om het teruglezen van rapportages overzichtelijker te maken kunt u filteren in de rapportage. Standaard worden alle rapportages weergegeven. U kunt het filtermenu openklappen door op het  vlag icoontje Schermopname__97_.png te klikken. In het filtermenu kunt u kiezen van welk plan de rapportages weergegeven worden. U kunt ook filteren op een actie, een specifieke gebruiker, discipline of tijdsperiode. Met de knop 'Alles privé maken' maakt u alle berichten tot op dat moment privé. Alleen gebruikers met de rol medewerker, superuser en MEXTRA beheerder kunnen de rapportages dan nog zien. Wij raden aan deze functie alleen te gebruiken als een cliënt eerder geen toegang had tot de rapportage, maar vanaf dat moment wel. U klapt het filter menu weer in door nogmaals op het vlag icoontje te klikken.