Personalia invoeren en aanpassen

De persoonsgegevens van een cliënt kunt u invoeren en aanpassen in de module Personalia. De naamgeving van deze module verschilt per organisatie. 'Persoonsgegevens' is bijvoorbeeld ook een veelgebruikte benaming voor deze module.

Vanaf het startscherm klikt u op het rode icoontje Schermopname__94_.png om het menu te openen. Daar klikt u de module Personalia aan, te herkennen aan het icoon van een ID kaart Schermopname__92_.png. Dit icoontje is voor alle benamingen hetzelfde. Nu kunt de personalia bekijken. Welke onderdelen er in de personalia staan bepaalt de MEXTRA beheerder binnen uw organisatie. Deze onderdelen kunnen flexibel aan- en uit gezet worden.

Om de personalia in te kunnen voeren en aan te passen klikt u op het 'ezelsoortje' Schermopname__99.1_.png rechts bovenin het scherm. Nu kunt u de gegevens aanpassen. Om op te slaan klikt u op het blauwe icoontje van een diskette Schermopname__99.2_.png links bovenin. In het Tabblad van de Personalia wordt een geel uitroepteken weergegeven als de nieuwste aanpassingen nog niet opgeslagen zijn.

Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt.