Release notes Red Rooster 20-09-2017

Deze aanpassingen kunnen in de nieuwe acceptatieversie via https://accept.mextra.nl vanaf 20-09-2017 getest worden.

De geplande datum voor productie is 04-10-2017*.

facebook.png Hou ook onze MEXTRA Facebook pagina in de gaten voor updates.

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie versleuteld.

Items met een burn.png zijn reeds als hotfix in productie toegevoegd en dus al beschikbaar via https://app.mextra.nl.

NIEUW

1. MEXTRA gebruikt nu Auth0 als authenticatie provider. burn.png #807.
  2. Er bestaat nu een aparte permissie voor de definitieve evaluatie. Je kunt dat gebruiken door b.v. een hoofd behandelaar rechten te geven een eindevaluatie te schijven terwijl begeleiders alleen een tussentijdse evaluatie mogen schrijven. burn.png #910.1.
  3. We hebben nu een export tijdregistratie tbv de VNG Berichtenapp. Daarmee is het mogelijk VECOZO declaraties voor WMO & JW als excel bestand te generen die ingelezen kunnen worden in de gratis berichtenapp van VNG burn.png #910.7.
    Wilt u gebruik gaan maken van deze mogelijkheid neem dan contacten ons op via helpdesk@mextra.nl.
    Om van deze optie gebruik te maken moet per client de juiste gemeente geselecteerd zijn in de module Personalia.
  4. Type hulpverlener 'Orthopedagoog' toegevoegd in Personalia. burn.png #927.
  5. Voor Careweb gebruikers is er een DSM V scherm in MEXTRA gemaakt. #934.
  6. Verbeterde ervaring als vanuit het zorgplan de dagrapportage opgestart wordt. #899.
    De filterbalk wordt nu direct geopend en het filter op de interventie die aangeklikt is direct actief. Op die manier worden alleen de rapportages van die interventie getoond, wel zo overzichtelijk.
  7. De eerste iteratie van de MEXTRA log functie is een feit. #436.
  8. MEXTRA TODAY:  Met behulp van MEXTRA TODAY krijgt je de meest recente Dag- en Algemene Rapportages & Evaluaties van alle clienten uit uw caseload te zien. Super handig als je een paar dagen vrij bent geweest en je wilt een snel overzicht wat er gebeurt is zonder door alle clienten heen en weer te klikken. Met de pijl onder aan het scherm klik je door de volgende dagen heen.
    Je activeert MEXTRA TODAY als beheerder onder moderne modules en je bepaald per disciplines de toegang. #900

AANGEPAST

1. De titel van het zorgplan werd niet goed getoond in de evaluatiemodule  dat is opgelost. burn.png #911.
  2. Diverse aanpassingen in de Careweb koppeling. burn.png #895 & #934.
    1. De Careweb velden zijn alleen nog te zien en aan te passen voor/door beheerders van Symax.
    2. Aanpassingen gemaakt voor de DBC en DSM formulieren zodat ze beter werken.
  3. De omschrijving van de interventies in de mobiele MEXTRA app is nu beter leesbaar, er worden 3 regels ipv 1 getoond. burn.png #950.
  4. Het kopiëren en plakken van tekst tussen twee MEXTRA tekstvakken is verbeterd, Regeleinden worden nu ook mee gekopieerd. burn.png #951.
  5. De vingerafdruk in de app voor iPhone werkte niet helemaal perfect en dat kan natuurlijk niet. Hebben we dus opgelost. burn.png #960.
  6. Enkele bugs in de evaluatie module aangepakt, o.a. aanpassingen in de PDF. burn.png #872.
  7. De Careweb velden zijn nu alleen zichtbaar als Careweb ook daadwerkelijk geactiveerd is in de organisatie settings én als de gebruiker een MEXTRA beheerder is. burn.png #910.4.
  8. Meerdere tooltips toegevoegd in Evaluatie en Dagrapportage zodat lange tekst toch volledig te lezen is. burn.png #910.8.
  9. Probleem opgelost in de wachtwoord validatie. Wachtwoorden moeten nu minimaal bestaan uit 8 tekens, minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. burn.png
  10. Plaatsnamen met bv. een vreemd teken zoals 's-Hertogenbosch werden soms niet goed weergegeven, ook dat is opgelost. burn.png
  11. Diverse verbeteringen in de formulieren module doorgevoerd. burn.png #926
  12. Als er in algemene rapportage eek labels zijn aangemaakt kon het voorkomen dat ze niet allemaal zichtbaar waren, het is nu mogelijk door de lijst te scrollen. burn.png #904
  13. Supporters kregen een foutmelding bij het openen van een interventie die werd veroorzaakt door rechten op inzage werkplan, dat is hersteld. burn.png #973
  14. Fixed a tooltip problem in CarePlanEvaluation. #910.8. Now, a tooltip containing the complete title is shown for both the Careplan and CarePlanNode dropdowns.
  15. Verbeteringen doorgevoerd in de PDF van de formulieren module.  #882.
    1. De naam van de organisatie, naam van de module en de titel van het formulier staan onder elkaar ipv naast elkaar.
    2. Clientnamen met vreemde tekens werden niet goed getoond.
  16. Reacties in Algemene - en Dagrapportage & Evaluatie aangepast. #880.
    De volgorde is van oud naar nieuw. Als er meer dan 3 reacties zijn worden de 3 meest recente getoond. Met een extra klik kunnen all erecties in beeld worden gebracht. Zowel Facebook als LinkedIn hanteren hetzelfde principe, wie zijn wij om daarvan af te wijken ;-)
  17. Er was een probleem met het versturen van e-mail bij hoge oprioriteit rapportages, met grote spoed opgelost. burn.png #995