Cliënt selecteren en notificaties beheren

Cliënt selecteren
Op het beginscherm kunt een cliënt selecteren door met de muis op het icoontje van een vergrootglas te klikken. Als u daar op klikt krijgt u een overzicht van de zes laatst geselecteerde cliënten. U kunt een lijst met alle cliënten opvragen door op het pijltje rechts van het invulveld te klikken. U kunt ook de naam van een cliënt invoeren.

Op het filmpje ziet u ook dat u zich kunt abonneren en afmelden voor notificatie. Een notificatie betekent dat u per e-mail op de hoogte gehouden wordt als er een nieuw bericht bij de rapportagemodules van de betreffende cliënt is gevraagd. U kunt de notificaties ook beheren in notificatiebeheer.

Notificatiebeheer
In notificatiebeheer krijgt u een overzicht van alle cliënten waar u aan gekoppeld bent en kunt u makkelijk zien van welke cliënten u notificaties ontvangt. U kunt de status van het moment per cliënt veranderen, maar ook meerdere tegelijk. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt.

Tijdsregistratie
MEXTRA heeft de mogelijkheid om tijd te registreren per cliënt. Wanneer de organisatie deze optie aan heeft staan ziet achter de naam van de cliënt een icoon van een klokje. De beheerder kan gekozen hebben voor registratie op de duur, of van begin tot eind. Bij de registratie kunt u eventuele categoriën en de indicatie van de cliënt kiezen. Uw eigen tijdsregistraties kunt u verwijderen uit het menu.