Persoonlijke gegevens en wachtwoord wijzigen en wisselen van organisatie

Eenmaal ingelogd komt u op het startscherm. Als u met de muis over de "avatar" linksonder in het scherm beweegt, verschijnt er een menu. Via dit menu kunt u persoonlijke gegevens aanpassen, een wachtwoord wijziging aanvragen en uitloggen. U komt in het scherm om uw persoonlijke gegevens aan te passen door op de "avatar" te klikken.

Als u aan meerder organisaties verbonden bent kunt u via dit menu de organisatie waarin u wilt werken kiezen. Bekijk het onderstaande filmpje om te zien hoe het werkt.