Account aanmaken, inloggen en wachtwoord vergeten

Account aanmaken
De MEXTRA beheerder, van de organisatie waar u betrokken bij bent, nodigt u uit om een account aan te maken. U ontvangt hiervan een e-mail.

Als u op de bovenste link klikt wordt u doorverwezen naar een pagina om uw wachtwoord aan te maken. Afhankelijk van of uw e-mailadres wel of niet binnen het domein van de organisatie valt kunt u een sms bericht met bevestigingscode krijgen. Allereerst wordt op de site gevraagd de 6 cijfers van deze code in te vullen. Daarna dient u uw wachtwoord aan te maken door twee maal hetzelfde wachtwoord in te vullen.

Een wachtwoord moet uit minimaal 8 karakters bestaan en moet minimaal 1 kleine letter, 1 hoofdletter en 1 cijfer bevatten. Tevens mag het wachtwoord niet bestaan uit namen die ook in uw e-mailadres zitten.

Inloggen
Als u app.mextra.nl invoert in de adresbalk van uw webbrowser komt u terecht op de inlogpagina. U voert uw e-mailadres en uw wachtwoord in de daarvoor bestemde vakken en klikt op "inloggen".

Wachtwoord veranderen
Als u niet in kunt loggen kan dit komen doordat het ingevoerde wachtwoord of e-mailadres ongeldig zijn. Probeert u eerst het wachtwoord te veranderen. Mocht dit niet helpen, neem dan contact op met de MEXTRA beheerder van de organisatie waar u aan verbonden bent.

U kunt uw wachtwoord veranderen door op de tekst "Wachtwoord vergeten?" onderaan de inlogpagina te klikken. U wordt dan gevraagd om uw e-mailadres in te voeren. Er zal dan een e-mail naar het door uw opgegeven e-mailadres verstuurd worden. In de e-mail staat een link die u naar de webpagina stuurt waar u het wachtwoord kunt veranderen. Dit gebeurt volgens de zelfde stappen als bij het activeren van uw account.